fbpx
Oldal kiválasztása

Fedezd fel a szuperképességedet!

Kezdd el még ma!
Jelentkezés

Fedezd fel a szuper-képességedet!

Kezdd el még ma!
Jelentkezés

SZUPERERŐ BETÖLTÉS

Ismerd meg személyes, egyéni szupererődet!

PÁLYAVÁLASZTÓ

Irány az előre!

TÜKRÖM-TÜKRÖM

Nézz bele, hogy tisztán láss!

MINDENT BELE!

Ahhoz, hogy mindent beleadhass, nézzünk az EQ mélyére (is)!

Legyen szuperhősökkel tele a világ!

Tudod, hogy mindenkinek van szuperereje?

Igen, Neked is! Akár viselkedés, akár kompetenciák szempontjából biztos, hogy vannak olyan tulajdonságaid, amik kiemelkedőek a magyar átlaghoz képest.

Ha ismerjük szupererőnket tudjuk hova fókuszáljuk az időnket, energiánkat. Tudjuk milyen pályát válasszunk, hogyan leszünk jó vezetők, és a családban is békés, boldog együttélést érhetünk el.

Mire jó? 

Fejvadászat

Kiválasztás, toborzás, onboarding területén tökéletesen alkalmazható a teszt job benchmarking funkciója.

Vállalati környezetben

A szervezet stratégiájának és a végrehajtáshoz szükséges erőforrások meghatározása, vagy csapatépítés támogatására is kiváló megoldást jelentenek a tesztek.

Vezetéstámogatás

Vezetői önismeret és coaching, tehetséggondozás és tehetségfejlesztés, szervezetfejlesztés céljából tudományos alapot biztosít a módszertan.

Önismeret

Pályaválasztás, családon belüli harmónia megteremtése, önbizalom növelése, vagy a jobb kommunikáció a cél? A szupererő felfedezése ebben is segít!

Ismerd meg az
öt tudományt!

Tudományosan megalapozott felmérések, riportok, amelyek integrálják a viselkedést és a motivátorokat, kompetenciát valamint az EQ-t.

Viselkedési stílus /DISC

Dominancia (Dominance), Befolyásolás (Influence), Kitartás (Steadiness) és Szabálytisztelet (Compliance) területeken vizsgálódunk.  A viselkedési stílus felfedi, hogy hogyan teljesítesz, beleértve a csapathoz hozzáadott értékedet, a számodra ideális környezetet és az esetleges  akadályokat, amikkel szembesülhetsz.  

Hajtóerők

motivátorok ablakok, melyeken keresztül a világot látod, ezáltal formálod a viselkedésedet. A belső hajtóerők felfedik, miért viselkedsz egy bizonyos módon – mi motivál egy munka teljesítésére.

Hat fő területen mérjük:

 • Önfejlesztő 
 • Hasznos
 • Esztétikus 
 • Szociális 
 • Individuális 
 • Tradicionális
Realitásérzék mutatók / Potenciál

A potenciál (lelkesedésünk és felfogásunk mélysége, avagy realitásérzékünk) határozza meg gondolkodásunkat, döntéshozatalunkat és tisztázza természetes képességeinket és kapacitásunkat.

A potenciált a gondolkodás három dimenziója alapján vizsgáljuk, elemezve mind a világ, mind az önképet:

 • külső
 • belső
 • rendszerekhez kapcsolódó
Kompetenciák

Az üzleti környezettel közvetlenül összefüggő 25 személyes készség mérésével a kompetenciákat négy szinten határozzuk meg: jól fejlett, fejlett, mérsékelten fejlett, fejlesztést igény. A munkahelyi referenciaértékekkel együtt alkalmazva a kompetenciák biztosítják, hogy belső képességeink megfeleljenek a munka által megkövetelt képességeknek.

Érzelmi intelligencia

Az interperszonális és intraperszonális intelligencián belül öt területen mérjük az érzelmi intelligenciát (más néven EQ-t).

Az EQ az egyén azon képessége, amivel érzékeli, megérti és hatékonyan alkalmazza az érzelmek erejét és érzetét, ezzel megkönnyítve a magas szintű együttműködést és a hatékonyságot.

Hogyan működik?

Kapcsolatfelvétel

Ha kiválasztottad, hogy melyik csomag tetszik és melyik tudományok mentén szeretnél elindulni lépj kapcsolatba velem, és emailen elküldöm a tesztkitöltéshez szükséges információkat.

i

Online teszt kitöltés

A választott tudományok számától függően 30-60 perc alatt kitölthető a teszt otthonról, vagy az irodából online, anyanyelven.

Visszajelzés

A végeredmény egy részletes, 25-100 oldalas, személyre szabott riport, egy használati útmutató a szupererődhöz, melyet egy személyes beszélgetés keretében közösen tárunk fel

1. Szupererő betöltés

Ismerd meg személyes, egyéni szupererődet!

90 000 Ft

Részletek

Miért? Mert mindenkinek van ilyen, csak sokan nem tudunk róla. Ha tudjuk, és ismerjük szupererőnket hatékonyabb, harmonikusabb életet élünk, jobban látjuk erősségeinket és tudjuk, hova fókuszáljuk az időnket, energiánkat.

Hogyan?
Egy 30 perc alatt kitölthető, magyar nyelvű online teszt segítségével melyből megtudod, hogy mit, és miért csinálsz – miben vagy igazán jó és mi motivál!

Mi a végeredmény?
Egy 45 oldalas riport, használati útmutató a szupererődhöz, amit közösen, egy 1 órás konzultáció során átbeszélünk, hogy minden a helyére kerüljön.

A csomag tartalma: viselkedés és hajtóerők tesztek + egy óra egyéni konzultáció.

2. Pályaválasztó

Akár pályád elején, akár új lehetőségek keresésekor irány az előre!

123 000 Ft

Részletek

Miért? A szupererődön kívül szeretnéd tudni, hogy a 23 fő kompetenciából melyik fekszik Neked leginkább – ezáltal rálátást nyerni arra, hogy milyen tevékenységben / munkakörben érzed magad legjobban és teljesítesz kimagaslóan?

Hogyan? Egy kb. 45 perc alatt kitölthető, magyar nyelvű online teszt segítségével, mely a szupererő felfedezésén kívül a meglévő készségeidre és képességeidre is rávilágít.

Mi a végeredmény?
Egy kb. 65 oldalas riport, használati útmutató a szupererődhöz és döntési segédlet a pályaválasztással / pályamódosítással kapcsolatban, amit közösen, egy másfél órás konzultáció során átbeszélünk, hogy minden a helyére kerüljön.

A csomag tartalma:
viselkedés, hajtóerők és kompetencia tesztek + egy óra egyéni konzultáció..

3. Tükröm-tükröm

Nézz bele, hogy tisztán láss!

163 000 Ft

Részletek

Miért? A szupererő és kompetencia megismerése mellett érdekel, hogy mennyire látod reálisan magadat és a világot? A potenciálunk (lelkesedésünk és felfogásunk mélysége) határozza meg gondolkodásunkat, döntéshozatalunkat és tisztázza természetes képességeinket és kapacitásunkat. Érdemes ezt is megismerni.

Hogyan? Egy kb. 60 perc alatt kitölthető, magyar nyelvű online teszt segítségével, mely a szupererő felfedezésén kívül a fenti kérdésekre is választ ad Neked.

Mi a végeredmény? Egy kb. 80 oldalas riport, használati útmutató a szupererődhöz és döntési segédlet a továbbiakkal kapcsolatban, amit közösen, egy másfél órás konzultáció során átbeszélünk, hogy minden a helyére kerüljön.

A csomag tartalma: viselkedés, hajtóerők, kompetencia és potenciál tesztek + másfél óra egyéni konzultáció.

4. Mindent bele!

Ahhoz, hogy mindent beleadhass, és mindent láss nézzünk az EQ mélyére (is)!

170 000 Ft

Részletek

Miért? Úgy gondolod az EQ az új IQ és az érzelmi intelligenciád ismeretén kívül nem teljes a kép? Mert érzed, hogy a valós siker nagymértékben múlik az érzelmeken, azok megfigyelésén, felismerésén és kordában tartásán? Vagy mert nem érted, hogy magad és mások érzelmei hogyan befolyásolják döntéseinket, működésünket, családunk, csapatunk, cégünk harmóniáját? Válaszd ezt a csomagot! Az érzelmi intelligencia az a készség, amivel érzékeljük, megértjük és hatékonyan alkalmazzuk az érzelmek erejét és érzetét, így megkönnyítjük a magas szintű együttműködést és a hatékonyságot.

Hogyan? Egy kb. 90 perc alatt kitölthető, magyar nyelvű online teszt segítségével, mellyel teljes képet kaphatsz szupererőd, készségeid, világ és énképed realitása és érzelmi intelligenciád tükröződéséről.

Mi a végeredmény? Egy kb. 100 oldalas riport, használati útmutató a teljes énedhez, amit közösen, egy kétórás konzultáció során átbeszélünk, hogy minden a helyére kerüljön.

A csomag tartalma: viselkedés, hajtóerők, kompetencia, potenciál és EQ tesztek + két óra grátisz egyéni konzultáció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rólam…

„Sosem jutsz át az óceánon, ha félsz szem elől veszíteni a partokat.”

Kolumbusz Kristóf

A tenger gyerekkorom óta az életem része. Fontos kikötők, hullámok, viharok és szélcsend – ezekben mind volt részem utamon.

Munkám coachként messze nem csak ügyfeleim élethelyzeteinek támogatásáról szól. A viharokat átvészelve megtanítom a hozzám fordulót arra, hogy hogyan érheti el saját belső erőforrásait, hogyan meríthet bátorságot a változások során, és hogyan tekinthet kalandként a kihívásokra. Ehhez az utazáshoz nyújt alapot az 5 tudomány, és a szupererő megismerése.
Szervezetfejlesztési tanácsadóként kis- és középvállalatokat támogatok útjukon, coachként pedig a vállalatok mellett egyéni klienseimet segítem hozzá egy magasabb minőségű, sikeresebb és örömtelibb élet megvalósításához.
 

Tények

10+ év coaching tapasztalat

20 év vezetői tapasztalat

100+ egyéni ügyfél

75+ vállalati ügyfél

300+ coaching óra

10+ képesítés, végzettség

100%-os pozitív visszajelzés

 

Oklevelek

Közgazdász (turizmus) Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola

Közgazdász (management & consulting MSc)
Pécsi Tudományegyetem

Leadership 101, Coaching – IBM Leadership Development Center

Tranzakcióanalízis szakértő (pszichológia)
Pázmány Péter Tudományegyetem

Organizational Culture Consultant – Denison Consulting

Action learning facilitator – New Human Bridge Solutions

Life & Business Coach – Coaching&Love Academy

The Science of Wellbeing – YALE University by coursera

Certified Professional TriMetrix® Analyst – TTI Success Insights

Vélemények

„A korosztályom fő gondja, hogy fogalmunk sincs magunkról. A tesztek segítségével végre beleláttam a saját fejembe és hasznos tudást kaptam Szilvitől!”

B. Zita, 16 éves tanuló

„Amikor menned kell valami új, vagy ismeretlen felé, vagy csak egy fontos találkozód, megbeszélésed van, akkor előnyben vagy, mert tisztában vagy magaddal, ott van a kezedben az eszköztár, ami segítségedre lesz. A tudás, a (szuper)erő Veled van… Na ez nagyon jó érzés! Köszönöm Szilvi! .”

B. Gábor, 39 éves cégvezető

„Szilvi vér profi. Nem akar helyettem véleményt nyílvánítani, nem akarja elhitetni velem, hogy mit kellene gondolnom. Csak én vagyok, csak az én érzéseim számítanak, ő meg tükröt tart. Nagyon furcsa volt sokáig, még soha nem voltam ennyire a középpontban, még soha semmi nem szólt ennyire csak rólam.”

Ny. Andrea, 50 éves vezető

 Őrült ötletnek tűnik, hogy még ma megismerd szupererődet? Jelentkezz még ma az igényfelmérő hívásra!

Ha téged is érdekel, hogy hogyan tudod felfedezni a valódi szuperképességed, akkor jelentkezz előzetesen a lenti űrlap segítségével, hogy megbeszéljük a részleteket!


Kérdéseid vannak? Nézz körül itt!

Természetes, hogy az elején nem világos minden. Itt összegyűjtöttünk minden olyan információt, amit hasznos lehet számodra.

Kinek jó?

Dominancia (Dominance), Befolyásolás (Influence), Kitartás (Steadiness) és Szabálytisztelet (Compliance) területeken vizsgálódunk.  A viselkedési stílus felfedi, hogy hogyan teljesítesz, beleértve a csapathoz hozzáadott értékedet, a számodra ideális környezetet és az esetleges  akadályokat, amikkel szembesülhetsz.  

Hány éves kortól kitölthető a teszt?

motivátorok ablakok, melyeken keresztül a világot látod, ezáltal formálod a viselkedésedet. A belső hajtóerők felfedik, miért viselkedsz egy bizonyos módon – mi motivál egy munka teljesítésére.

Hat fő területen mérjük:

 • Önfejlesztő 
 • Hasznos
 • Esztétikus 
 • Szociális 
 • Individuális 
 • Tradicionális
Hányszor, hol, hogyan találkozunk?

A potenciál (lelkesedésünk és felfogásunk mélysége, avagy realitásérzékünk) határozza meg gondolkodásunkat, döntéshozatalunkat és tisztázza természetes képességeinket és kapacitásunkat.

A potenciált a gondolkodás három dimenziója alapján vizsgáljuk, elemezve mind a világ, mind az önképet:

 • külső
 • belső
 • rendszerekhez kapcsolódó
Milyen gyakran érdemes a teszteket kitölteni?

Az üzleti környezettel közvetlenül összefüggő 25 személyes készség mérésével a kompetenciákat négy szinten határozzuk meg: jól fejlett, fejlett, mérsékelten fejlett, fejlesztést igény. A munkahelyi referenciaértékekkel együtt alkalmazva a kompetenciák biztosítják, hogy belső képességeink megfeleljenek a munka által megkövetelt képességeknek.

Milyen eredményre számítsunk?

Az interperszonális és intraperszonális intelligencián belül öt területen mérjük az érzelmi intelligenciát (más néven EQ-t).

Az EQ az egyén azon képessége, amivel érzékeli, megérti és hatékonyan alkalmazza az érzelmek erejét és érzetét, ezzel megkönnyítve a magas szintű együttműködést és a hatékonyságot.