fbpx
Oldal kiválasztása

Galambosi Szilvia

Coach, tanácsadó & szervezeti révkalauz

„Az élet még a legmerészebb álmainknál is sokkal fantázidúsabb.”
Kolumbusz Kristóf

Küldetésem: Szervezetfejlesztési tanácsadóként támogatom a vállalkozásokat szervezeti útjuk során, coachként pedig egyéni ügyfeleimet segítem hozzá egy magasabb minőségű, sikeresebb és örömtelibb élet megvalósításához.

Történetem

 

A Pécsi Tudományegyetemen szereztem diplomát vezetésszervezés – tanácsadás szakon, közgazdászként. Karrierem első 15 évét multinacionális vállalatoknál töltöttem.

 Első szakmai kalandom egy 5 évig tartó nemzetközi hajóút volt. A P&O Princess Cruises alkalmazásában Assistant Purser-ként tapasztalatokat szereztem vendéggkapcsolatok és HR feladatok terén is. A tengeren töltött idő alatt eldöntöttem, hogy karrieremet szervezetfejlesztés, menedzsment és coaching irányában fogom erősíteni – mások támogatása és fejlesztése lett célom. 

 2006-tól új kihívásként az IBM ISSC Hungary Kft. HR központjában dolgoztam, ahol komoly tapasztalatokat szereztem emberek vezetése terén. Középvezetőként és később felsővezetőként különböző szervezeti változásokat vezettem, szerepem volt új képzési stratégiák kidolgozásában, és mély betekintést nyertem a tehetséggondozásba, a karrier menedzsmentbe, a teljesítménymenedzsmentbe és az új vezetők fejlesztésébe is.

További tanulmányokat folytattam a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, ahol tranzakcióanalízis (pszichológia) szakon szereztem diplomát. 

Mindezen tanulmányok és tapasztalatok alapján 2015-ben megalapítottam saját szervezetfejlesztési tanácsadó és coach vállalkozásomat . Sikeresen támogatom üzleti környezetben ügyfeleimet az új vezetők mentorálásában és coachingjában, valamint segítem őket a vezetői készségek és a stratégiai gondolkodás fejlesztésében. Személyesebb kontextusban pedig  egyéni klienseimet támogatom egyéni és csoportos coachinggal.   

Szakmám mellett sok figyelmet és szeretetet szentelek a családomnak, kislányomnak és kisfiamnak. 
Szenvedélyem a víz alatti világ – amikor csak tehetem szívesen búvárkodom a nagy kékségben, hogy kikapcsolódjak és ellazuljak.

Értékrendem, hitem

Jelenlét

Teljes figyelmemet az ügyfelemnek szentelem bizalmat építve utunk során. Érzékenységgel vagyok jelen, és támogatom kliensemet belső ereje felépítésében és kiteljesítsében. 

Tudatosság

Békés vagyok és nyugodt, átgondolt és kíváncsi … Mindig kíváncsi …

Felelősség

Mindannyiunknak bátorságra van szüksége a vitorlabontáshoz… A felelősség vállalása szabadságot ad.
Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól.” 
Dale Carnegie

Pozitív hozzáállás

Harmónia, kapcsolat, öröm, humor, kreativitás, könnyedség … És mosoly. (:

Professzionalizmus

Élethosszig tartó tanulás és kíváncsiság saját tapasztalatokkal fűszerezve, mind szakmai, mind magánéletemben… A viharok és a nyugodt tenger is formált a hozzáállásomon és a személyiségemen. 

Mely területeken tudok támogatást adni?
Avagy amikor jól jön…

~ a sürgős segítség…
~ a helikopter szemlélet – hogy meglásd, átlásd az összképet.
~ a biztonság, bizalom és támogatás.
~ a hiteles és átgondolt tanács.
~ saját erőd megtapasztalása.
~ az inspiráció, motiváció, támogatás a kiteljesedésben.
~ a jó példa és a remény.
~ egy kis erőfeszítés a függetlenség és az önmegvalósítás érdekében.
~ az egyensúly mindennapi szerepeidben.

Együttműködő partnereim

Fekete Anikó

Fekete Anikó

Organikon Live Kft. alapító, ügyvezető igazgató vállalkozásfejlesztési konzulens

A meglévő vállalkozások számára egyedi megoldásokat kínálok a szintlépéshez, ahhoz, hogy sikeresek legyenek az üzleti életben és a munka-magánélet egyensúlyát megtalálják. Számtalanszor látom, hogy a vállalkozó az időt gondolja a legnagyobb ellenségének. Nem az a cél, hogy a meglévő időt minél hatékonyabban be tudjuk osztani, hanem hogy eredményesen dolgozzunk.
Több közép- és nagyvállalat számára találtam ügyfeleket szabad kapacitásuk lekötéséhez világszerte.

Elérhetőségeim:

Göcző Ágnes

Göcző Ágnes

online marketing kivtelező

Ügyfélközpontú, felkészült marketing csapatommal kivitelezzük mikro- kis és középvállalkozások marketing feladatait a tervezéstől karbantartásig. Időt, költséget takarítunk meg a cégvezetőknek úgy, hogy az összes marketing feladat egy kézben összpontosul.
Főbb szolgáltatásaink: weboldal, webshop és landing oldal készítés, Facebook menedzsment, Google Ads menedzsment, online és offline hirdetések, arculattervezés, grafikai anyagok nyomdakész elkészítése, marketing szövegírás, hírlevelezés, marketing tervezés.

Elérhetőségeim:

Bölcskei Mónika

Bölcskei Mónika

New Human Bridge Solutions Kft. alapító, ügyvezető igazgató nemzetközi tréner, coach, facilitátor

Akár szervezetekkel, akár egyénekkel dolgozok, figyelmem középpontjában mindig a fejlődés áll. Keresni, kutatni új utakat, szárnyalni, kibontakozni. Saját életem szenvedélyes felfedezője vagyok, csakúgy, mint mások életének mindful megfigyelője és szakmai támasza. Hiszek a pozitív és az előrevivő értékek nagy becsben tartásában, gondozásában és ápolásában. Nem ijedek meg az akadályoktól, és partnereimet is megtartom abban a biztonságos térben, melyben saját maguk fedezhetik fel saját egyéni útjukat. Minden vágyam, célom és cselekvésem saját és mások személyes, illetve szakmai növekedését szolgálja. Képzés-fejlesztési szakemberként ezek az értékek vezérelnek.

Elérhetőségeim:
www.bolcskeimonika.hu
mbolcskei@humanbridge.hu
+36 70 422 6760

Ne várj tovább!
Ragadd meg hajód kormányát!