fbpx
Oldal kiválasztása

Igen … Pálmafák. Napsütés. Puha és meleg homok a lábujjaim között. Új madárdalok a levegőben és körülvesz a tenger illata. Boldog vagyok. Vagy legalábbis annak kellene lennem … Ez az, amire mindig is vágytam, amiről álmodtam. Mindig szerettem volna a tenger mellett élni, és távolról dolgozni. Új emberekkel találkozni, új kultúrát megismerni. Az álom már valóság – megérkeztem! Boldog vagyok… Vagy legalábbis annak kéne lennem… Biztos valami baj van velem … hiányzik az otthon. Elveszettnek érzem magam. Úgy érzem, elszakadtam a világtól. Magányos vagyok. Bizonytalan vagyok. Már nem látom, mi hozott ide …

Költöztél már valaha idegen országba? Telepedtél már le teljesen új környezetben? Tapasztaltad már, hogy az öröm és a boldogság első néhány hete / hónapja után elveszettnek érzed magad és elveszíted a lelkesedésedet?
Új környezetbe kerülni, új kapcsolatokat és új értelmet találni életednek sokszor nem könnyű.
Éveken keresztül dolgoztam az egyik legnagyobb multinacionális vállalat nemzetközi kiküldetéseket kezelő osztályának vezetőjeként, így tudom, mi mindennel jár az országok közötti költözés.
Magam is megéltem ezt – ezzel az utolsó költözéssel együtt összesen 10 alkalommal. Ebből a 10-ből kétszer kisgyerekekkel.
Coachként különböző élethelyzetekben dolgozom ügyfeleimmel és támogatom őket életük viharain át.

Segítségre lenne szükséged hajód kormányzásához? Szeretnél végre megérkezni a legújabb kikötőbe? Keress meg bátran! Mert napsütés igenis VAN!